Ervaar onze Challenge Classes

in company of op locatie

5 gesprekken van 2 uur

Durft u de uitdaging aan?

Speciaal voor directeuren en managers organiseren wij Challenge Classes: individuele gesprekken waarbij er één of meerdere uitdagingen centraal staan. U bepaalt welke. Samen gaan we de uitdaging(en) aan.

Een individuele uitdaging op maat

In een intakegesprek inventariseren we uw wensen en verwachtingen. Vervolgens selecteren we de juiste uitdagers voor u: zeer ervaren professionals, met ieder zijn of haar eigen specifieke expertise. Bijvoorbeeld op het gebied van verander- en transitiemanagement, organisatievernieuwing, bestuur en toezicht, zingeving, coaching , projectmanagement, ondernemen en leiderschap.

Wat, voor wie, waar

De Challenge Classes bestaan uit vijf gesprekken van twee uur met een deskundige professionele uitdager. In-company of op locatie. Voor u als directeur of manager van een organisatie in verandering. Of als uw bedrijf wil veranderen of vernieuwen.

De resultaten

De gesprekken leveren u gegarandeerd nieuwe inzichten, nieuwe energie en inspiratie op voor de dagelijkse praktijk. Voor meer bezieling, resultaat en succes. Zodat uw uitdaging ook slaagt. Bent u nieuwsgierig, of wilt u meer informatie, bel of mail ons.

Meer informatie? Bel of mail ons.