Over Mutatio

Samen de wereld een beetje mooier maken. Een wereld waarin iedereen mee kan en mag doen. Daar staan wij voor. Jaarlijks investeren wij daarom, samen met andere ondernemers, een deel van onze omzet in duurzame projecten. Daarnaast zetten wij ons in voor goede doelen, zoals de WIJschool.

Veranderen doe je samen

Mutatio werkt in netwerkverband samen met ervaren professionals op het gebied van transitiemanagement, ondernemerschap en communicatie. En met creatieve, ervaren en vernieuwende experts in het sociale domein. We bieden inzicht in visie, beweging, innovatie, inspiratie en succes door onze vernieuwende adviezen en ondersteuning in denken en in doen.

Dit doen we samen met u, voor:

Wij werken voor gemeenten, woningbouwcorporaties, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, buurt-wijkteams en andere organisaties. Klanten zijn bijvoorbeeld de Gemeente Leiden, Gemiva-SVG-groep en stichting Aeccretio.

Over Ineke Lenssen

Consultant, programma- en projectmanager en eigenaar van Mutatio.

Voor Ineke is met daadkracht, ruimte en plezier veranderen en vernieuwen haar tweede natuur. Vanuit zingeving en inspiratie, verbindt ze mensen met haar creativiteit en humor. Gedreven, met passie en vol overtuiging. Die ontwikkelde ze vanuit haar rollen als trainer-coach en als directeur en verandermanager bij diverse bedrijven.

Lees ook haar LinkedIn-profiel.

Meer informatie? Bel of mail ons.