Ontdek onze Programma's

in company of op locatie

Mensen en organisaties hebben in deze tijd met meer onzekerheid, complexiteit en snelheid te maken dan ooit. In de toekomst zullen veranderingen alleen nog maar sneller gaan. Het vermogen ons aan te aan te passen en continu te veranderen wordt steeds belangrijker. Aanpassing en verandervermogen kun je leren!

  • Wilt u het verandervermogen van uw management of medewerkers vergroten?
  • Heeft u tools nodig om uw management en medewerkers echt vooruit te helpen?
  • Wilt u weten wat de veranderpotentie is binnen uw organisatie?
  • Wilt u succesvol en duurzaam resultaat?

Ons Organisatie Transformatie Programma helpt u verder. Resultaat- en doelgericht, no-nonsense en met humor.

Organisatie Transformatie Programma

Leren veranderen en het verschil maken. Dat is best lastig!

Hoe doe je dat? En hoe doe je dat duurzaam en met succes?

Herkent u dit?

  • Veranderen, vernieuwen en reorganiseren zijn voor u dagelijkse kost. Maar u voelt druk. Is er wel voldoende tijd? Is iedereen wel gemotiveerd? Kunnen uw collega’s de veranderingen aan? Zien ze de noodzaak wel?
  • U ervaart tegendruk. Er is weerstand en gemopper.
  • Er wordt veel ja gezegd en nee gedaan… Hoe houdt u grip op de veranderende situatie? Hoe kunt u het verschil maken?

Wij helpen u verder. Voor meer synergie, resultaat, plezier en succes.

Durft u te veranderen en te vernieuwen?

In ons Organisatie Transformatie Programma leren wij uw management of team(s) in 3 stappen succesvol veranderen. Met behulp van het 3D-balans model leren we het aanpassing en verandervermogen te vergroten. Door anders waar te nemen, anders te denken, te voelen, te willen en gewoonweg te doen. We werken in 3 stappen aan meer synergie, resultaat, plezier en succes. En natuurlijk aan duurzaam resultaat.

Voor succesvol veranderen is samenhang belangrijk.

Dat doen we bijvoorbeeld door het geven van parallelle trainingen, bij voorkeur op alle niveaus binnen uw organisatie. Naast een integrale aanpak (waarnemen, denken, voelen, willen en doen), die gericht is op gedragsverandering, gebruiken we het 3D-balans model als belangrijk meetinstrument. Met een sterk voorspellende waarde over de aanwezige verander -en vernieuwingspotentie binnen uw organisatie.

Uw wensen en doelen staan centraal. Dat is logisch.

Geen organisatie en situatie is hetzelfde. Daarom zijn onze programma’s altijd maatwerk. Zo sluit het programma naadloos aan op uw wensen, doelen en verwachtingen. Ook de duur van het programma stemmen we met u af. Wij staan garant voor uw leerdoelen. En we staan garant voor duurzaam resultaat. Durft u de uitdaging aan?

Wilt u meer informatie, bel of mail ons. Of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij denken vrijblijvend met u mee.